Bestellijst

Geen bestellingen

FAQ - Sites v3

Ga naar de home page en klik voor de zekerheid linksboven op 'beheren'
Ga met de muis boven het gebied hangen waar het logo staat
Je ziet dan het 'potlood' icoon zoals in het plaatje hieronder
Klik nu op het potlood en kies 'Blok instellen'
Je komt nu op een pagina waar je met drie vinkjes het logo, de header tekst en de slogan die je op het dashboard kan invoeren, aan of uit zetten.

Ga naar de home page
Klik op 'Bewerken' (zie hieronder)
Je komt nu op een pagina waar de indeling van de homepage staat. Op de regel waar 'Landingspagina sectie' staat kies je op de regel met de referenties de drie puntjes aan het eind van de regel. Daar staat een optie om de sectie te verwijderen. Je kan op deze plek ook de volgorde van de secties bepalen door ze te verslepen ten opzichte van elkaar. Vergeet niet om na het verwijderen of het veranderen van de volgorde op de blauwe knop 'Opslaan' te klikken.
TIP: Noteer voordat je een blok verwijderd hoe het was opgebouwd zodat je het later opnieuw kan instellen mocht dat gewenst zijn.

Wij proberen ons maximaal aan de richtlijnen van de WCAG te houden. Een venster is voor iemand met een visuele beperking niet handig, de inhoud kan niet worden voorgelezen. Daarom hebben wij het venster vervangen door een informatiebalk bovenaan het scherm waarin dezelfde informatie wordt getoond, maar die wel voorgelezen kan worden aan een bezoeker.

Ga naar het Dashboard en kies de webwinkel-instellingen. Hier staan een serie opties waarmee teksten kunnen worden toegevoegd aan de diverse stappen in het inschrijfproces. Voer wat teksten in en beoordeel of ze voor jullie bezoekers duidelijk zijn in de context waar ze worden geplaatst.

De voorwaarden zijn de voorwaarden waaronder jullie de cursussen aanbieden. Ook wel de algemene voorwaarden genoemd. De cursist moet zich tijdens het inschrijven akkoord verklaren met deze voorwaarden door een vinkje te activeren net zoals op de huidige sites. De tekst bij het vinkje stel je in op het dashboard bij de webwinkel-instellingen. In die tekst kan je naar een pagina verwijzen waar je voorwaarden staan, ook weer net zoals nu op vrijwel alle sites gebeurt.