Bestellijst

Geen bestellingen

Nieuws

Factuur en handboek

01 augustus 2018

Met ingang van vandaag is het maken van facturen, maar ook het aanbieden van een factuuroptie op de website eenvoudiger geworden. Voor meer informatie verwijzen we naar de kennisbank en het handboek. Over dat handboek, dat is met ingang van vandaag ook weer (mede) schermafhankelijk beschikbaar. Indien u op een pagina in MijnVU de help opvraagt krijgt u de help van die pagina. 

Lees meer

Algemene Verordening Gegevensbescherming

17 november 2017

Eind oktober zijn een aantal bijeenkomsten georganiseerd door Cultuurconnectie met betrekking tot het onderwerp 'AVG'. Naar aanleiding hiervan heeft MijnVolksuniversiteit.nl een onderwerp op het gebruikersforum aangemaakt waar de gebruikers met elkaar over dit onderwerp van gedachten kunnen wisselen, maar ook praktische zaken kunnen uitwisselen.

Lees meer

Oplevering koppeling met volksuniversiteit.nl

15 augustus 2017

In samenwerking met de Stichting tot bevordering van Volksuniversiteitenwerk heeft MijnVolksuniversiteit.nl een koppeling gerealiseerd tussen de MijnVU administratie en het landelijk portaal MijnVolksuniversiteit.nl

Lees meer

Start gebruikersbijeenkomst

28 mei 2017

Met een enorme opkomst is op de 28 mei de eerste bijeenkomst geweest van de gebruikersgroep MijnVolksuniversiteit.nl. Deze groep is opgezet om de gebruikers met elkaar in contact te brengen zodat het aantrekkelijker wordt om elkaar te helpen en samen tot het formuleren van wensen te komen. Vanuit MijnVolksuniversiteit.nl is er ook sterk behoefte aan een actieve gebruikersgroep om het mogelijk te maken verbeteringen sneller door te kunnen voeren dan zonder bijdrage en ondersteuning vanuit de gebruikers.

Lees meer