Modules

 

pijl-site

 

pijl-admin

 

pijl-dlp

Dit is de route die de cursist volgt waarbij de administratie met een minimale inspanning het verkeer in goede banen leidt. 

De website module en het digtiaal leerplatform zijn optionele modules. Zonder de administratie kunnen zij niet functioneren. Alles in MijnVU is er op gericht om de dagelijkse operatie te beheren vanuit de administratie. De cursist komt binnen via het Internet en schrijft in, de inschrijving wordt verwerkt en opgevolgd vanuit de administratie en de cursist wordt digitaal ondersteund tijdens het leren en in het contact met de docenten. 

De website is ingericht voor maximale aantrekkingskracht vanuit de zoekmachines. Er zijn gereedschappen om door te meten (Google Analytics, Facebook pixel tracking, Google Tag Manager enz.) en om aan Internet Marketing te doen (o.a. retargeting). Verder wordt voor leden van Cultuurconnectie de cursuscontent automatisch doorgepubliceerd naar het landelijk portaal volksuniversiteit.nl. Cursisten die daar terecht komen via bijvoorbeeld de landelijke campagnes worden rechstreeks doorverwezen naar uw site om in te schrijven. 

De administratie regelt de communicatie met de cursisten en de docenten met betrekking tot de cursusstatus en regelt het betalingsverkeer. Altijd actueel en overal vandaan bereikbaar. 

En tenslotte is er er het volledig geintegreerde Digitaal Leerplatform waarmee docenten en cursisten met elkaar werken aan hun cursus.