Tarieven

MijnVolksuniversiteit.nl kent een eenvoudige tariefstructuur. Het begint bij de 'DCU', een zogenaamd 'deelnemercontactuur'. Dat is niet alleen een mooi woord voor scrabble, maar de basis voor het MijnVU tarief. De berekening is eenvoudig aan te geven met een rekenvoorbeeld. Als 10 cursisten deelnemen op een cursus van 10 lessen van 2 uur, dan is dat 10x10x2=200 DCU's. Dus als u voor iedere cursus van het lopende seizoen de klokuren per cursus vermenigvuldigd met het aantal deelnemers en die bij elkaar optelt, dan weet u uw aantal DCU's.

Op basis van het door u opgegeven aantal DCU's wordt het abonnementstarief over een heel seizoen berekend en in rekening gebracht. De opties vormen een toeslag in de vorm van een percentage op het basistarief. Aan het eind van het seizoen meten wij het echte aantal DCU's over alleen de deelnemers (dus niet over de inschrijvingen die niet geplaatst konden worden). Wij maken dan de balans op en verrekenen met u het teveel of tekort. Zo weet u altijd zeker dat u alleen het afgesproken tarief betaalt over echte deelnemers en zijn de kosten volledig in de cursusprijs op te nemen en terug te verdienen. Het minimum bedrag wat wij in rekening brengen is gebaseerd op 5.000 DCU's. Daarvoor doen wij alles. U kiest welke modules u wilt gebruiken.

De administratie is het uitgangspunt. Daarom rekenen we eerst voor u uit wat het abonnementsbedrag is voor de administratie. Vervolgens zetten wij op ons voorstel alle opties aan zodat u direct weet wat u maximaal kwijt zou zijn. Opties kunt u vervolgens schrappen indien (nog) niet gewenst.

Wij dagen u dus uit om ons uw aantal DCU's te laten weten. In ruil daarvoor krijgt u van ons een vrijblijvende, nauwkeurige prijsopgave zodat u kunt besluiten of u bij de snel groeiende groep van collega's wilt aansluiten. Stuur ons een mail met uw gegevens en DCU getal naar [email protected] en u krijgt per omgaande onze reactie.